Sommarkort

Idag visar jag lite somriga kort, som inte har något speciellt tema, utan bara är just somriga. Först ut är två kort med Graphic 45:s sommarljuvliga serie Lost in paradise.

IMG_1126

Båda Graphic 45-korten är utan stämplar. Det blev ett shaker card med paljetter som matchar kollektionen i härliga, tropiska färger. Paljettmixer finns det massor av i fina färger och de är riktigt prisvärda.

IMG_1125

Jag skär alltid till mina kortbaser själv och här har jag använt ett rosa slätt cardstock. Lite bling fick bli min dekoration, har svårt att låta bli det.

IMG_1119

Jag kollar väldigt mycket på Youtube och när jag såg Jennifer McGuire göra så kallade bridge cards var jag tvungen att pröva. Bakgrunden är gjord med en molnstencil från My favorite things, de kan varmt rekommenderas. Scene builder stamp set från My favorite things passade utmärkt till det och så fick en liten glad gris pryda kortet, också den från My favorite things.

IMG_1117

Det sista kortet fick en bakgrund gjord med en av My favorite things stenciler, Sun ray. Stämpeln med rosen är från Altenew, deras blomstämplar är heeelt fantastiska. Jag gillar att flera set har både konturerna och layeringstämplar så man kan välja om man vill stämpla hela blomman eller om man vill färglägga själv.

På sommaren är butikens öppettider lite annorlunda så tänk på att alltid kolla längst ner i webbshoppen vilka öppettider som gäller innan du beger dig dit för att shoppa.

Ha det gott! /Hanna

Post Author: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera