Tårta, presenter och ballonger…

… det är väl tre bra ingredienser för en lyckad födelsedag? Idag bjuder jag på tre grattiskort som har just de komponenterna.

 Jag maskade av en rand på mitt cardstock och fyllde gapet med ballonger i olika färger, distress inks och Altenew inks i en enda röra. Jag har även färgat in kanterna på kortbaserna med matchande färger. Motiven är färglagda med Copics och piffade med stickles, glossy accents och vit penna.

Ballongerna är en stencil från MFT som jag bara äääälskar. Den heter Big balloons men är tyvärr tillfälligt slut när jag skriver det här. Stämplarna är Lawn fawns Birthday Before n’ afters. De är egentligen tänkta till Magic picture changers men går bevisligen precis lika bra att använda som vanligt.

Ha en fortsatt skön lördag!

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera