Elefanter och ytterligare ett tips

Hur söta är inte elefanterna i nya Summer Splash från Mama elephant (för att inte tala om Beach Chickies)?? Inspirerad av ett kort på nätet så gjorde jag tre separata små scener som sen hamnade på ett gemensamt kort.

Färglagt har jag gjort med vattenlösliga pennor för att få lite akvarellfeeling.

Problemet var bara att sen var panelerna för breda för att rymmas alla tre på ett normalstort kort. Och för små för fylla ut ett modell längre, 21-centimeterskort, så klart. Så jag kapade helt enkel några centimeter av kortbasen och fick ett skräddarsytt kort. Nackdelen var då att kuvertet inte alls passade till kortet och man vill ju inte att det ska skvalpa omkring där inne, eller hur?

Då kom jag att tänka på ett trick jag sett på Youtube: jag kapade ett par centimeter på varje sida…

…. öppnade upp och tejpade längs kortsidorna….

….och fick på så sätt ett anpassat kuvert!

Inget skvalp här inte!

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera