Hur man häver en pysselblockering..

Jo, först så ser man till att man har gott om tid tid sedan tvingar man ner sig själv vid pysselbordet och tittar sig omkring. I mitt fall så låg en artjournal uppslagen med en sida påbörjad med överbliven färg från min lek med nuvo shimmer powders sist jag hade pysselfeeling.

Sedan fick jag syn på några etiketter, överblivna die-cuts och en oanvänd charm som låg och ”skräpade” på bordet. Där stod även en oprövad nuvos shimmer paste som jag inte hunnit pröva.

Bara att sätta igång!

Jag började med att placera ut och fästa mina ”ephemera” så att jag blev nöjd. För att binda ihop det påklistrade med bakgrunden stämplade jag med en vattenfast dyna typ archival eller versafine och stämplar från 49th Market.

Till sist kletade jag på Nuvo glimmer paste Moonstone med en palettkniv över hela alltet.Visst blir det lite läckert? Pastan plockar liksom upp underlagsfärgen!

Ljuset spelar stor roll när man fotar! På första och sista bilden fotar jag utomhus  och den i mitten inomhus. Stor skillnad!

Dietcuts kommer från Lawn Fawn Home for the Holiday, stickers från  gömmorna från Tim Holtz, big chat stickers hittar du här!

Hjärtat från gömmorna har jag fyllt med glossy accent, det hade bara inte torkat när jag fotade.

Ja, det var allt från mig denna julimåndag!

Kom ihåg att alltid kolla den fysiska butikens öppettider på hemsidan om du tänkt dig dit under din semester. Webbutiken är alltid öppen såklart men kanske plockas och skickas det inte som vanligt. Allt står att läsa längst ner i den gråa fältet på startsidan i webbutiken.

Ha härliga sommardagar så ses vi snart igen!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera