Blomstertid

Mitt i semesterlunken tittar jag in med två blommiga kort som jag gjort med Altenews Perfectly Perfect. Blommorna är stämplade med Memento Tuxedo BlackNeenahpapper och sedan färglagda med alkoholbaserade pennor. Till det första har jag monterat blommorna i en cirkel ovanpå en tunn, tunn cirkel utskuren i svart cardstock med Altenews Fine Frames Circles. Lawn Fawns Scripty Love är först utskuret i svart cardstock och sedan har jag haft ett tjockt lager med Glossy Accents ovanpå. När det har torkat ser det ut som en riktigt proffsig embellishment.

Nästa kort görs relativt enkelt genom att skära ut ett mönstrat papper på sniskan och sedan lägga till en smal, svart remsa för att markera övergången till det helvita. Även här är blomman och bladen monterade med 3D-kuddar i olika höjd för att få lite djup. Som avslutning monterade jag dit en textremsa och lite bling.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera