Svårt att komma igång?

Hur gör du när du drabbas av kreativ förstoppning?  Jag drabbas alltid varje sommar, jag tror det har att göra med att det är så mycket annat som sliter i en under den här tiden och de få stunderna som blir över till pyssel räcker inte riktigt för mig för att hamna i pysselmode och komma igång ordentligt.

Så. Jag härmar. Helt utan att skämmas apar jag rakt av. Et kort, två kort, tre om jag så behöver… Sen brukar det lossna…

Det här är härmat från Mama Elephant.  Stämplarna är beach chickies. Underbar!

 

Även det är är inspirerat från ME-blogg, här har jag blandat beach chickies och Summer splash!

Lite närbilder. Jag gillar att lägga till detaljer i form av t.ex glaze pen på ögon och glasögon. Det pyttelilla extra gör så himla mycket för slutresultatet!

Här är det Babsan som stått för inspirationen! Hon hade ett helt magiskt kort stående på kassadisken i butiken, som inspirerade mig till att testa vikningen och inspireras i övrigt också! 😉
Jag använde mig av Sandy beach accents från Lawn Fawn för att ”gräva ner” en av mina kycklingar.
Himlen är gjort med distress ink tumbled glass och molnstenciler från MFT.

Jag valde även att lägga till en fyr i bakgrunden för lite mer djup. Det fiffiga med de här korten är att man lätt ”fäller” ihop dem och skickar dem med posten!

Här är faktiskt ett kort från eget huvud! 😉 Vikningen är samma som på föregående kort men här ville jag försöka få fram en nattscen med husvagnar.
Den lilla husvagnen i bakgrunden är Happy Trails från Lawn Fawn, det gör även granarna. Den större kommer från setet Glamper Camper som Avery Elle har gjort. Det är inget som finns i butiken men mailar man Anna så tar hon hem det hon kan!

Lite prickar på himlen med Gelly Roll Stardust fick agera stjärnor! Jag ska nog prova göra ett liknande kort och se om jag med Chibi tronic lights kan få till det så att lampan tänds i en husvagn. 😉

Här ser ni att det är samma vikning som kortet med strandtemat ovan! Mycket användbart. =)

Nu ska jag ha några dagar ledigt till innan jobbet börjar igen!

Den här veckan är sista veckan butiken är öppen innan Anna drar på 3 veckors semester. Webbutiken är såklart alltid öppen och ordrar kommer att skickas av undertecknad i mån av tid, men det brukar bli 1-2 ggr/veckan!

Fortsatt trevlig sommar!

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera