a reminder of sunshine – layout

Hej allihop! Jag hoppas ni njuter för fullt av sommaren. Jag är faktiskt tillbaka på jobbet efter några veckors semester men njuter ändå! Till dagens inlägg har jag gjort ytterligare en layout. Inte några processfoton denna gång men fråga om ni undrar hur jag gjort något så vet jag vad ni vill veta till nästa gång.

Här har jag använt stencilen, Dylusions Shutters small, på ett ovanligt sätt. Ja, i alla fall för mig. Jag har nämligen använt den som ritmall, alltså följt konturerna men en smal svart vattenfast penna. Sedan övergick jag till sådant jag alltid gör, nämligen smooshar, trycker ut, akrylfärg.

Jag älskar detta foto och vad det representerar för mig! Det behövde i alla fall hjälp med att stå ut från bakgrunden så jag hittade detta rosa mönsterpapper (kan det vara Carta Bella?) som bröt av mot den grön/gula akrylfärgen. Sedan måste ju oregelbundenheten i bakgrunden följas upp med något annat olinjärt så ostduk och sytråd skötte det jobbet suveränt.

För att förstärka diagonalen fick det bli en liten kopia av det rosa mönsterpapperet, ostduken och sytråden. Jag delade även upp titeln som är gjord av en kombination av Tim Holtzs stickers från både ChitChat och BigChat. De söta fjärilarna är stämplar jag stämplat och klippt ut. De är från ett gammalt Altenew-set som heter Botanical Garden.

 

Jag passar på att påminna er om att Pyssloteket just nu har sommarstängt fram till den 13 augusti. Det går fortfarande utmärkt att beställa i webshopen men räkna med en liten längre hanteringstid än normalt av er order. Den fysiska butiken i Stockholm är helt stängd. Vi önskar Anna en trevlig semester!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera