Speglingar – Layout

Hej allihop! Då var det tisdag igen och jag är här med ytterligare en layout. Fokus ligger faktiskt på stämplar den här gången. Jag använder stämplar ganska flitigt när jag scrappar, alltså gör layouter. Bakgrundsstämplar är fantastiska för att skapa blickfång. Men jag använder också stämplar som dekoration, vilket jag tänkte visa idag.

 

Vad för papper använder ni era stämplar på? Här har jag använt en gammal boksida för att stämpla upp stämplar från Altenews set Leaf Canopy och Botanical Garden med avsikten att klippa eller stansa ut dem. Det innebär att ihåligheterna i stämplarna fylls av mönster, i mitt fall bokstäver. Ett annat tips är att stämpla på mönsterpapper, då får ni både färg och mönster på samma gång.

Till dagens layout använder jag dessa blad från Altenews Leaf Canopy. De var supersnygga neutrala men jag valde ändå att gå på med lite färg. Jag har använt Scribble Sticks som jag plockade upp med en blöt pensel direkt från kritorna (Evergreen och Marine från set 2).

Layouten då? Jo, den kommer här.

I bakgrunden har jag använt en stencil från TCW och stänkt med samma Scribble Sticks som jag använde till bladen. Fotot har fått en inramning av mönsterpapper. Dessa är från min spillbitshög.

Här ser ni en närbild på de fina bladen. I övrigt har jag dekorerat med manillatags och sytråd. Titeln är skriven med bokstäver från Doodlebug.

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Speglingar – Layout

    Fler enkla tags – Pyssloteket

    (20 augusti, 2019 kl. 19:14)

    […] Återigen har jag använt Dina Wakley Medias White Tags som grund. Dessa är de som är mindre i storleken, #3 och #5. Kanske är det så att ni känner igen blommorna. De skymtade förbi i mitt förra blogginlägg. […]

Kommentera