Pyssloteket 10 år!

Kan ni förstå att Anna har försett oss pysslingar med härligt material till vår underbara hobby i snart 10 år?! Det är icke desto mindre sant och riktigt och såklart ska detta firas – både i webbshoppen och i den fysiska butiken. Delar av designteamet kommer tillsammans med Anna att finnas i den fysiska butiken för att möta upp shoppingsugna pysslare, men såklart kommer det också att finnas erbjudanden i webbshoppen för de som inte har möjlighet att vara på plats i butiken på Valhallavägen 48 i vår huvudstad.

Erbjudanden i webbshoppen:

Anna kommer att lägga upp fina rabatter i webbshoppen – spana efter kategorier som heter något med ”Pyssloteket 10 år” – men ha tålamod, för de dyker inte upp förrän fredagen den 13 september kl 18.00 och gäller fram till lördag den 14 september kl 11:00.

Erbjudanden i butiken:

Anna håller som bäst på att bulla upp med superbra erbjudanden inför firandet och de kan löna sig att göra ett besök den 14 september, då dessa erbjudanden gäller ENDAST i den fysiska butiken och endast lördagen den 14 september. Om du tvekar kan jag skvallra om att det kommer att vara FLER erbjudanden i den fysiska bytiken än i webbshoppen – så det kan löna sig att komma. 😉

Varmt välkomna
önskar
Anna med designteam

Post Author: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

4 reaktioner på ”Pyssloteket 10 år!

Kommentera