Färgläggning på kraft

Att färglägga på kraft eller naturfärgat papper är väääldigt tacksamt och roligt! På följande två kort har jag stämplat med Altenews Obsidian pigment inkkraft cardstock. Eftersom jag stämplar på ett cardstock så lämpar sig inte vattenfärger så bra att färglägga med, därför har jag valt att måla med vanliga färgpennor (såna man vässar). Stämpelsetet är ett av mina favoritset: Altenews Weekend Doodles. Love it!!

De ”finishing touches” jag har använt mig av på korten är att jag har ritat cirklar/prickar i olika storlekar med Fineliner, fyllt dem med vit färg (vit Poscapenna) och så har jag ritat lite highlights på grattis:et på andra kortet, även det med Poscapenna. Alla pennor hittar du här. Just ja, den som känner igen min stil ser ju såklart att jag ritat med Fineliner runt kortet också – den typiska ramen som jag inte kan låta bli! 😉

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera