Det lilla extra..

Alla har vi det där lilla sista som vi lägger vid våra alster innan vi känner oss klara.
För mig är det just nu något blankt eller något glittrigt, ibland båda delarna. Det kan vara att förstärka detaljer med glossy accents eller måla lite highlights med en glitterpenna.
Jag tänkte visa er några alster idag!

Här har jag gjort ett kort med reveal wheel och nya christmas fished!. Vill du prova kan jag tipsa om att add-onen sweetest flavour (glassen) har nästan exakt samma storlek som nederkanten på bläckfisken! Den templaten fungerar alltså utmärkt när man ska passa in ansiktet på bläckfisken.

Här har jag lagt till detaljer med en svart 3-d glaze penna på ögon och mun, samt lite glitter över paketens rosetter, noterna osv.

Lawn Fawns nya Fortune Teller Tabby! Sååå söt och de små texterna som passar i kristallkulan är underbara!

Här målade jag i stjärnorna och månarna på duken med lite glitter men det var jättesvårt att fånga det på bild av någon anledning!

Sist ut är ytterligare ett kort med reveal wheel och Lawn Fawns nya hus die Build A house. Här har jag också använt jul-addon som innehåller bla ljusslingor.
Som ni kanske ser har jag snöat in på vattenfärger just nu, det är sååå roligt, går fort, ger ett annat djup och med en del färger även lite textur. Det kommer mer sånt från mig framöver!

Här la jag tjockt med glossy accents på ljusslingans lampor och det får dem att se ut som riktiga glaskulor!

Idag har jag använt mig av:

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera