Härliga höst

Egentligen är det inte min bloggdag idag men i morse när jag vaknade såg det ut att bli en så strålande höstdag här i Stockholm att jag ville dela den mer er alla. Ungefär så här verkar det bli där ute idag:

Jag har använt mig av ett stämpelset från senaste Mama Elephant-releasen som heter ”Fuzzy hugs” och ett par äldre dies från Lawn fawn: ”Birch trees”, ”Grassy hillside borders” och löven från ”Leafy tree backdrop”.

Himlen har jag gjorde med distress oxides i färgerna Tumbled glass och lite, lite Salty ocean. Gräset och löven är utstansade ur misslyckade alkoinkbakgrunder, med och utan guldfolie. Jag brukar spara mina experiment i en liten hög och vips kommer de till användning.

Tyvärr verkar fler än jag ha fallit för ”Fuzzy hugs” för det är slut i webbshoppen. Det är säkert fler på väg hem men vill man helgardera kan man alltid ringa och boka ett ex på info@pyssloteket.se .

I väntan på fler Fuzzy hugs är ett hett tips att besöka reakategorin. Anna har fyllt på med massor av varor eftersom vi med mild övertalning lyckats förmå henne att ta hem ett nytt märke, Katzelskraft, och nu behöver det göras plats 🙂

Hoppas du får en riktigt skön lördag!

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Härliga höst

    Fuzzy hugs – Pyssloteket

    (28 september, 2019 kl. 08:02)

    […] Vill du ha fler tips på användningsområden så postade jag ett inlägg med samma stämplar i en lite annan stil förra lördagen. Det inlägget hittar du HÄR. […]

Kommentera