Grateful

Idag visar jag ännu ett UFO (unfinishedobject) länge,länge var det bara en pippi på en blåvit bakgrund men så ville jag använda Distress Oxide sprayerna jag skaffat och då hände det plötsligt nåt!

Jag gjorde en sol genom att lägga på light modeling paste (just light modeling paste finns inte i butiken men det finns vanlig och enda skillnaden är att den är lättare och torkar fortare) genom en spindelnätstencil från Tim Holtz och genom en annan från gömmorna så skapade jag ”stenar” längst ner på sidan och färgade in det med Oxide spray i gul och grön. jag klistrade även dit ett stickerord

Det var lite platt tyckte jag och sprayade mer på solen och spred ut det mer för att få till solsken. Jag la även mer färg på fågeln för att lyft fram den mer i bilden. Ordet fick jag mer in i bilden genom att att lägga samma färg kring den som bakgrunden har. Jag avslutade med att rama in hela alltet genom att lägga färg i kanten i en mörkare blå nyans. Här använde jag Primas oil crayons ör de kan man sudda ut med fingret och även få att reagera och sprida sig med en vattenpensel.

Visst gör det där sista lilla extra skillnad i slutresultatet?!?

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera