I’m walking on sunshine – Layout

Hej allihop! Då är vi inne i oktober! Blir det höst på riktigt nu? Här i Pysslotekets blogg betyder i alla fall månadsskiftet att vi byter tema. Hej då till ”Finishing touches” och hejhej till ”Inspireras av en film, bok eller sång”. Månadens första alster från mig har fått en sångtitel som rubrik. Jag associerar ofta saker till musik så det var ganska enkelt för mig att lösa uppgiften på det här sättet.

Titeln jag har valt är Katarina & the Waves 80-tals hit, ”I’m walking on sunshine”. Så var det verkligen när det här fotot togs, första dagen i Spanien efter ha lämnat ett kallt och gråtrist sommar-Sverige.

Bakgrunden är gjord med Distress Oxide i Fossilized Amber och Dina Wakley Media stencilen Big Squovals. Jag använde även Oxides när jag färgade in det tissue paper som fungerar lite som ett mönsterpapper på den här layouten. Texten är skriven med Label Stickers från Tim Holtz och alfabetsdies från My Favourite Things.

Dekorerat har jag gjort med stämplade blommor från Altenew. De är från ett äldre set som heter Golden Garden och jag har färglagt dem med Scribble Sticks. Blingstenarna är från Prima och den lilla blåa remsan med text är från en ephemera.

Nu ska det bli intressant att se vad de andra DT-tjejerna hittar på i detta tema. Blir ni inspirerade och skapar något själva, kom ihåg att tagga Pyssloteket!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera