We are all mad here

Nu tänker du kanske att jag pratar om pysslotekets designteam? Nog för att vi är lite galna allihopa men citatet kommer faktiskt från en gammal klassiker och jag fick för mig att använda min Art Journal till att föreviga det. Jag som aldrig trodde att jag skulle använda en AJ, än mindre till att bara skapa helt kravlöst, lite så som jag tänker mig att de är tänkta att användas? Eller det finns kanske inga regler alls. Hur som helst, jag gjorde ett uppslag med citatet och ett passande motiv och så här blev det till slut:

Motivet har jag först skissat/försökt rita av från en bild på nätet, sen har jag färglagt med akrylfärger och fyllt i linjerna med en smal posca-penna i svart. Även bakgrunden är målad med akrylfärger och så körde jag lite modeling paste genom en stencil med trämönster (som jag också målat över med akrylfärg). Texten är skriven med en vit Signo-penna och så har lite gesso runnit in från andra uppslag tyvärr, men det är så det kan bli 🙂

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera