Massproduktion

Idag är det World Cardmaking day och vad kan passa bättre än att visa en hel drös kort i ett och samma inlägg?

Utbudet i min kortkorg på jobbet började vara lite magert så för nån vecka sen satte jag mig ner och löpandebandproducerade ett gäng kort.

Steg 1 var att stämpla upp, embossa och färglägga alla mina djur från Mama Elephants ”Big news” med vattenlösliga pennor. Alla djur fick en neutral färg för att passa in oavsett vilket bakgrundspapper jag sen valde.

Jag hade designen klar i mitt huvud så steg 2 var att leta fram två mönsterpapper (per kort) som matchade och en lämplig border die. Det blev ”Hilly hello” från Mama Elephant. I min allt för stora pappershög hittade jag papper från Maja design, MFT och Lawn fawn som jag tyckte skulle funka och därefter färdigställde jag ballongerna, när jag visste vilken färg de behövde matcha.

Sen var det bara stansa, montera och lite detaljer som vit penna, Wink of stella och glossy accents.

På lite drygt en timme hade jag fyllt på kortkorgen, förbrukat en drös med mönsterpapper och använt i princip alla stämplar i ett nytt set. Det kallar jag win -win-win.

Förresten! På tal om World Cardmaking day, du följer väl Pyssloteket på Instagram? Det är inte omöjligt att det är en liten happening där dagen till ära…

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera