Within

Vi har ju olika teman här i bloggen, och nu i oktober är temat: Inspireras av film, bok eller sång. Jag är väldigt intensiv i mitt musiklyssnande och har ofta ett par, tre låtar som jag lyssnar sönder. En favorit just nu är låten Within med Daft punk, och när jag fick se stämpelsetet Les Humanoides från Katzelkraft kändes det som att stämplarna och låten var gjorda för varandra. Det här setet kan nog vara ett av de allra bästa stämpelseten jag har haft någonsin och jag hoppas på en Les Humanoides 2.

IMG_1466

Det fick bli ett uppslag i min art journal. Utöver stämplarna från Katzelkrafts set så har jag använt en liten clearstamp från Prima, Checkered texts, för att få till lite struktur. Fåglarna från Dina Wakleys stencil Flying birds passade riktigt bra för att få till en lite kuslig och mörk stämning.

IMG_1465

Pappret är ett strukturerat akvarellpapper så stämplarna ger inte helt perfekta avtryck, men jag gillade faktiskt det. Har stämplat med Archival-dynor, som är vattenfasta, eftersom jag kladdat med mycket akrylfärger och vatten på layouten.

IMG_1467

Texten har jag skrivit för hand med en Uni-ball uni pin fineliner-penna i storlek 0,6Dina Wakleys collage tissue paper som jag sedan rivit och limmat fast med multi medium.

Temat var väldigt kul att skapa efter. Vilken låttext inspireras du av? Ha det gott! /Hanna

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera