Regnbågsfärger i min AJ

Det var länge sen jag visade något ur min art journal (AJ), så idag tänkte jag göra det!

Jag grundar nästan alltid mina sidor med gesso innan jag börjar måla och stämpla, det gör att pappret tål lite mer väta i form av olika typer av färger och vatten. Till bakgrunden har jag använt både Altenews watercolours och Primas vattenlösliga kritor. Även Dina Wakleys Scribble sticks funkar bra för detta ändamål. Jag har använt stämplar från två olika set från Ranger/Dina Wakley – de finns inte i butiken, men om du mailar Anna så finns det en chans att hon kan beställa hem även dessa stämplar. 🙂 Seten heter Silhouetted Women och Text and Scribbles. Eftersom jag målar med vattenlösliga färger använder jag vattenfast dyna – i detta fallet använde jag Archival Ink.

När färgen torkat ritade och skrev jag med Fineliner och vit Poscapenna och tillslut så fyllde jag i mina ”bubblor” med mer färg (samma som bakgrunden). Det blev ett ganska ”rent” uppslag, men eftersom det är så många olika färger så gör det inte så mycket – färgen får ta plats, precis som den ska! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera