Keeping faith

Idag kommer en sida i min AJ där jag inspirerats av en brittisk tv-serie som kretsar kring en advokat i gul regnkappa…. därav det gula fältet och titelfärgen. Serien heter som rubriken lyder och är riktigt bra, ett extra plus är musiken.

Jag hade en påbörjad sida med tre klädtags redan ditlimmade och sidan målad med ett lager gesso som det bara var att fortsätta på.

Jag ska helt ärligt säga att ibland under skapandets gång undrade jag vartåt det hela barkade men det var bara att go with the flow och fortsätta och nu tycker jag att det blev ett läckert slutresultat.

Jag började med att färga in klädetiketterna med härligt gul akrylfärg och färgade sedan in omgivningen liknande en himmel med olika distress oxides. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag gjorde men jag lekte loss och sedan rotade jag bland mina lådor och hittade en burk med glassbeadmedium och jag gick loss med över hela sidan. (finns inte produkten du söker hemma så maila Anna så kan hon ta hem till dig om hennes leverantörer har)

Jag applicerade även lite glimmerpaste från Nuvo med en palettkniv precis som jag gjort med glassbeadsen och penslade också på liquid stardust lite här och var på himlen.

Alltså liquid stardust är magiskt, den produkten kvalar nog in som en av mina favoritprodukter just nu!!!

Nu saknades självaste Faith ur serien på min inspirationssida. Titeln är ju lite dubbeltydig och jag funderade fram och tillbaka om jag skulle skriva ut en autentisk bild eller inte men så hittade jag ett av Dina Wakelys miniansikten och använde det istället.

Titeln är ett thickersalfa från way back when ur gömmorna… i plast dessutom… Passade utmärk med tanke på regnkappan 😉 Ibland är det bra att vara den som spar för hon har …

Kleta, kladda och”let it go” är rätt härligt faktiskt! Hoppas jag inspirerat dig att prova det du också!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera