Just idag är jag stark

Jag är inte bajare, men det var Kenta, och det är min bror. Så vad passade bättre än att lyssna på ”Just idag är jag stark” när jag gjorde ett födelsedagskort till brorsan. Låten är fantastisk, och Kentas raspiga röst känns så ärlig och innerlig när han sjunger ”Jag har väntat så länge på just den här dan, å det är skönt att den äntligen kommer.”

forza

Kortet fick ju naturligtvis gå i vitt och grönt. Den sköna figuren kommer från Katzelkrafts set Les Australiens. Bajenflaggan har jag ritat av efter en av alla stickers som min bror skickar mig via mess så fort Bajen vunnit en match. Forza Jocke är en pastisch på Forza Bajen och är utstansat i grön cardstock från Lawn Fawn med Cole´s abc från samma märke. I kortet står det sedan: Grattis på födelsedagen, du har väntat så länge på just den här dan… Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera