Till en fin vän

Dagens andra kort följer inte alls månadens tema, mer än på det långsökta sättet att mottagaren av kortet ÄLSKAR julen. Alltid något. Jag är ju, som kanske bekant, inte så himla förtjust i julen. Många kallar mig Grinchen. 😉 Så, tillbaka till dagens andra blogginlägg – en hyllning till en mycket fin vän och en längtan till varmare årstider – without further ado:

Eftersom jag har färglagt med mina Altenew artist markers har jag valt papper och stämpeldyna därefter: Neenah classic cardstock (110 lbs) är mitt favoritpapper och Memento Tuxedo black min favoritdyna när jag använder markers.

Stämpelsetet heter Hello Sunshine och det tillverkas av Altenew. Tyvärr har jag det inte själv, men fick låna av min DT-kollega Therese och såklart fick jag mersmak! Jag måste nog fråga Anna om hon kan beställa hem detta set till mig, då det inte finns i butik i skrivande stund, för jag villhöver det verkligen! 😀

Jag har monterat det färglagda motivet på en panel av svart cardstock och sedan satt fast med dubbelhälftande tejp på en färdig kortbas från Anita’s – en stapelvara i mitt pysselhörn här hemma! Det är väldigt sällan jag skär till egna kortbaser nuförtiden – de färdiga är så billiga, det följer med kuvert och så är jag lite bekväm av mig också… 😉

Hoppas ni alla får många mysiga pysselstunder i vintermörkret!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera