Mer jul!

Idag smiter jag in och visar upp ännu ett av mina mååånga julkort. Jag har helt enkelt haft mycket tid att göra julkort i år och därav den stora mängden. Nu ska jag väl ändå ha tillräckligt många att skicka, eller hur? 🙂

Jag brukar vanligtvis göra ganska ”rena” kort, men den här gången blev det både bakgrund med stencil och stämplat, färglagt och utstansat motiv. Det är kul att göra lite annorlunda än vad jag brukar göra – gå utanför sina ramar.

Material jag har använt:
Kortbaser från Anita’s
Svart och kraftfärgad cardstock
Layering stencil – Tim Holtz ”Falling Stars”
Prima Marketing – Art Basics Modeling paste
Altenew ”Weekend Doodles” stämplar och dies
Altenew Artist Markers
Fineliner 0,2

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera