Symmetriska snöflingor

Jag kan aldrig få för många stämplar, dies och embossingfolders i form av snöflingor, de är så galet användbara.

Årets tillägg till samlingen blev ”Serene snowflakes” från My favourite things, ett set som innehåller 8 flingor i olika storlekar från pytteliten till ganska stor.

Jag har använt vanliga distress inks i färgerna Chipped sapphire och Dusty concord. For att få lite akvarellkänsla har jag sprayar stämplarna med lite vatten innan jag stämplade. Pappret är Canson XL, mitt favoritpapper till ”blöta” tekniker.

Nu verkar tyvärr stämplarna vara slut och om jag fattat rätt kommer ingen mer leverans från MFT innan jul så jag hoppas att ingen känner sig snuvad på konfekten. Jag kan istället tipsa om att det är 20% rabatt på allt från Mama Elephant, ett erbjudande som gäller t.o.m. söndag 23:59.

Glad andra advent!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera