Voices – Art Journal

Hej allihop! Och God Jul på er! Idag kan man tänka sig att månadens juligaste blogginlägg dyker upp här hos Pyssloteket. Men inte då. Inte när julafton råkar infalla på min bloggdag. Nu ser vi framåt mot alla lediga och kreativa dagar vi har framför oss, perfekt för Art Journaling.

Månadens tema här i bloggen är färg, eller rättare sagt favoritfärg. Även här har jag varit olydig. Inte för att jag inte har någon favorit, för det har jag. Tänk er smutsig gul, lite åt det orangea hållet. Fossilized Amber, Wild Honey och Rusty Hinge för oss som pratar Tim Holtz-ska. Men det jag verkligen brukar förälska mig i är färgkombinationer. Som här: fuchia, marine och en skvätt cheddar. Med white space och svarta detaljer. Älskar!

Jag har grundat de gamla boksidorna med clear gesso och tätat mittskarven med Dina Wakley Media tape. Akrylfärgen jag har använt är Dina Wakley men motsvarande nyanser finns hos andra märken också. Det bästa citatet är från Tim Holtz snarky stickers, den stora varianten.

Huvudrollen har den underbara gubben från Katzelkraft, färglagd med Scribble Sticks. Han har fått en bakgrund av Tissue-paper och passande viktorianska ephemera från Tim Holtz.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera