Life doesn’t have to be perfect, to be wonderful – kort

Hej allihop! God fortsättning på det nya året! Då är 2020 här, det känns stort. Som ni säkert redan har koll på så är årets första tema här i bloggen stenciler. Ett helt fantastiskt verktyg och det jag använder nästan lika ofta som sax, penna och skärmaskin. På det kort jag visar idag har jag till exempel använt en stencil för att skapa ett eget mönsterpapper.

Jag har använt Altenews Deco Wallpaper Stencil som för tankarna till det glamorösa 20-talet. Alltså 1920-talet… Jag har skapat mönstret på en slät vit cardstock med Distress Oxides och en ink blender. Sedan använde jag Lawn Fawns Outside In Stitched Circle för att stansa ut papperet som en cirkel.

De söta fåglarna är från ett lite äldre men helt underbart stämpelset från My Favorite Things, Tweet Friends. Jag har färglagt de med färgpennor i brun/orangea nyanser.

Jag har dekorerat väldigt sparsamt. Jag har skvätt akrylfärg i bakgrunden och använt sytråd. Det som förväntas när jag är i farten med andra ord. Och givetvis även satt på en liten hälsning i form av en textremsa från Tim Holtz.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera