Oh, how beautiful you are

Min ”lyxiga” art journal kommer från Dina Wakley. Den finns inte i butiken, men går som det mesta i pysselväg att beställa av Anna om man mailar till anna@pyssloteket.se. Nu har Pyssloteket fått in Dina Wakleys akrylfärger, jiiiiihaaaaa. De är heavy body, krämiga och härliga i fina färger.

Blogg helbild

Jag har grundat med gesso, rivit ut bitar ur en bok och klistrat dit, stämplat lite och fäst Collage words, också från Dina Wakley.

blogg stencilbild

Jag har använt texture paste genom en stencil och när det har torkat har jag målat med akrylfärg. Runt ”ramarna” på stämplarna har jag ritat lite med scribble sticks och målat ut det lite med vatten. Scribble sticks är i samma färger som akrylfärgerna så man vet att de matchar.

Som ni kanske förstår är jag väldigt svag för Dina Wakleys produkter. Nu under Creativation visade hon sin nya art journal. Den släpps i slutet av februari har jag för mig, något att se fram emot. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera