Födelsedagskatter

Idag kikar jag in snabbt med ett kort gjort med Mama Elephants Little Cat Agenda. Det här är ett sådant kort som är perfekt för Mistin (men det går självfallet bra att använda vanliga akrylblock) och när man ändå håller på kan man lika gärna stämpla ett par stycken och sätta sig framför tvn och färglägga!

Jag har stämplat med Memento Tuxedo BlackNeenahpapper, som ju båda är bra om man använder alkoholbaserade pennor. Ett tips när man stämplar sådana här ”bakgrunder” är att stämpla så att figurerna går lite utanför pappret, så ser det betydligt snyggare ut än om man har alla figurer innanför kanterna. Eftersom jag ville att katterna skulle vara i fokus, valde jag en liten kattstämpel från My Favourite Things Cool Cat och embossade den i svart.

Jag har därefter skurit ut mitt kattpapper och ett svart cardstock med hjälp av Hero Arts Nesting Rectangle Infinity Dies. De måste vara min mest använda die! Dels får man exakta mått och avstånd mellan ”lagren”, men man får också en lite böjd och mjuk kant som man inte får när man skär med skärmaskin, vilket ger ett (i mina ögon) snyggare intryck. Väl värd pengarna med andra ord! Mellan det svarta lagret och kortbasen har jag monterat ett lager foam för att få lite dimension. Färdigt att levereras till födelsedagsbarnet!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera