Cash levererar…

…när inte jag gör det. Ja, nu är ju ”Hurt” skriven av Trent Reznor och först framförd av Nine Inch Nails, men det är Johnny Cashs version som gör låten mäktig.

cash2

Jag skulle försöka skapa något efter Tettiz skisser men det gick bara inte. Jag satt och fånstirrade i min art journal och till slut tog jag bara fram några sprayer och började kladda ner uppslaget. Tog ett par stenciler och sprayade genom dem, och sedan satt jag där och stirrade igen. Så då började jag rita och så gjorde jag konturerna och fyllde sedan i med akrylfärger från Dina Wakley innan jag gick runt med svart penna. Slutligen ritade jag högdagrar med vit penna och skrev texten.

cash

Vad hittar du på när inspirationen tryter? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera