En annan tolkning

Idag får ni extra inspiration på Thereses fina kort med Mama Elephants stämpelset Wild Meadow. Helt omedvetna om varandras planer, valde Tettiz och jag att lifta samma kort. 🙂 Så här såg Thereses orginalkort ut:

Och så här såg Tettiz version ut:

När jag ändå var igång gjorde jag två kort på en gång. Det första är nästan en exakt kopia av Thereses kort (CASE: Copy and Steal Everything) bortsett ifrån att jag har kastat om färgerna och valt en vit bakgrund med svart ram och sedan en matta med craftfärgat cardstock. Däremellan har jag använt en bit foam för att få lite höjd.

Therese valde att färglägga med vanliga färgpennor, vilket ju blir jättefint på färgad cardstock, men jag valde istället att använda alkoholbaserade pennor. Vi har båda använt textstämpel från Mama Elephants Occasional Labels och stämplat med Altenews Obsidian Pigment Ink.

Nästa kort är färglagt och monterat på samma sätt, men jag har istället valt att embossa en text i guld från My Favorite Things Anything but Basic Birthday Wishes. Det är fotat i dåligt ljus i vintermörkret, but you get the idea;) Jag brukar göra mina kortbaser själv av Neenahpapper, men det finns också färdiga som man kan köpa.

Jag avslutar med att säga som Tettiz: så lika, men ändå så olika!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera