Nya öppettider pga coronaviruset

Det här inlägget ligger först i bloggen tills vi går tillbaka till ordinarie öppettider. Scrolla förbi för att komma till Pysslotekets fantastiska designteams inspirerande alster.

Det är märkliga tider vi lever i. Coronaviruset slår mot många branscher och som ensam småföretagare är det väldigt tufft.
Många utav grossisterna och tillverkarna är påverkade på ett eller annat sätt och i vissa fall där tillverkarna har varit tvungna att stänga ner sin verksamhet så blir det såklart fördröjningar i leveranserna. Detta är inget vi kan påverka, vi ber om förståelse för att detta kan ske.

Butiken kommer att ha reducerade öppettider framöver. Det är helt enkelt inte så många kunder i butiken, så de öppettiderna som gäller nu är:

Mån Stängt
Tis 11-15
Ons 11-15
Tors 11-15
Fre 11-15
Lör Stängt
Sön Stängt

Du hittar alltid aktuella öppettider längst ner i webbshoppen. De här tiderna gäller tills vidare. Om öppettiderna förändras så kommer det att stå där, så kolla gärna en extra gång innan du tar dej till Valhallavägen 48.
Webbshoppen är alltid öppen, på www.pyssloteket.se hittar du allt som finns i butiken. Om du inte hittar något så är det för att det är slut i lager, då kan du alltid maila anna@pyssloteket.se och beställa det du vill ha så kommer jag att göra en order till dej och så snart din vara kommer till butiken så kommer jag att maila dej.

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Anna Pyssloteket
Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera