Interaktiva presentkort

I dessa uppochnervända tider vi lever i just nu kan jag ju fortsätta på det temat…

Fast våren (tack och lov) stormar in just nu visar jag idag presentkort som jag gav bort i julas…

Sååååå… Here comes Christmas early! 😉 Jag har använt dies och stämplar från Lawn Fawn.

Jag passade på att använda spillbitar och papper från gömmorna till de här projekten! Grunden är Flippin’ Awesome i kombination med Diagonal Gift Card Pocket. När jag jobbade med dessa så uppstod även behov av Flippin’ Awesom Add-On. Stämplar Oh What Fun och Ho-Ho Holidays.

Av förklarliga skäl finns kanske varken dies eller stämplar hemma i webbutiken just nu men lägg namnen på minnet så kan du be Anna ta hem åt dig.  Själv har jag gjort det ett flertal gånger när jag blir inspirerad av någons alster och plötsligt villhöver sånt som inte finns hemma i webbutiken för tillfället 🙂

Sedan kommer det garanterat ett nytt släpp till jul som man villhöver mängder ifrån….jag hoppas på lite fler möss jag!

Här har jag använt stämpelsetet Toboggan Together om du vill lägga det på minnet inför årets julkortsskapande 😉

Jag tyckte det såg lite trist ut att bara fästa den interaktiva dragmekanismen direkt på kortbasen så jag beställde Add-On till Flippin’ Awesome men har inte hunnit använda den än. I det setet ingår även en die perfekt till ”utdraget” (det som man drar ut och ev fäster den diagonala fickan på) Jag använde inte den till alla projekt utan klippte och klistrade ihop egna presentkort istället för att köpa traditionella plastkort.

Julklapparna blev väldigt uppskattade både det fysiska presentkortet och innehållet. 🙂

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera