Sköna maj, välkommen!

Maj och äntligen lite grönska och sol! Idag visar jag ett par kort jag gjorde av några av alla de färdigfärglagda blommor som jag har liggandes i en skål på bordet. Jag brukar ofta göra korten ”halvfärdiga” och sedan komplettera med text, bling etc när jag vet vem mottagaren blir. Så här kommer bildkavalkaden! Ni får ursäkta det dåliga ljuset, det är inte alltid lätt att hinna fota dagtid, trots längre dagar 😉

 

Material jag har använt:

Som vanligt, om det är något som är slut eller du saknar i butiken, är det bara att mejla anna@pyssloteket.se. Hon brukar kunna ta hem det mesta! Kom också ihåg att butiken har ändrade öppettider, i dessa konstiga tider. Kolla de aktuella öppettiderna längst ner i webbshoppen, så du inte råkar gå dit när det är stängt, som vissa (jag) andra. 😉

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera