Embossade titlar

Sedan länge har jag gillat att dubbel- eller trippelembossa utstansade titlar. Det blir en så härligt upphöjd effekt. Riktigt kär blev jag i ett grovt guldpulver från WOW som blir så läckert med. Det räcker att embossa en gång för stor effekt. Vi får se till att Anna tar hem de grova pulvren nästa gång hon beställer från WOW 🙂

Så här kan det se ut embossat på utstansad titel i flera lager papper:

Sedan kom ju de här helt underbara blandpulvret från WOW hem till Pyssloteket och jag föll till föga…

Bakgrunderna är alla av Nuvo Shimmer Powders och jag har dekorerat med figurer från Lawn Fawn’s Dandy Day och stämplat med Snorkigtstämplar från hÄnglar och Wings. Jag har även använt stickers från Tim Holtz. Happy Birthday dien är My Favourite Things.

Ber om ursäkt för suddig bild men jag tror att du ser läckerheten i WOWpulvret som heter Bang, det svarta heter Black Magic och det röda Fizz. Tror att det kan vara lite urplockat i butiken just nu men jag är säker på att Anna fyller på igen och då ska iallafall jag önska de grova pulvren.

 

 

De vita kornen har en tendens att blåsa bort för mej… man måste börja värma underifrån och jag ska nog ta och köpa WOWs egna embossingdyna. Den har jag hört ska vara riktigt bra, då kanske de grövre kornen inte rymmer lika lätt…  Jag älskar verkligen de här embossingpulvren!

Pyssla lugnt!

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera