Gökboet

eller testkurs med designteamet) Vi har fått börja tänka utanför boxen när vi inte längre kan göra det vi tagit förgivet…

Jag hade varit pysselförstoppad länge men DT-kollega Tettiz provkurs per video med oss andra i teamet inför att starta med digitalkurser på Pyssloteket blev rena laxermedlet haha 🙂

Jädrar i min låda vad jag har skapat efter det! Tack Tettiz och er andra i teamet för våra inspirerande och roliga videopyssel ihop!

Den här surrealistiska och skruvade världen vi levt i de senaste månaderna fick oss att associera till filmen som gav titeln på det här uppslaget jag visar idag. (sen är vi rätt galna i det här designteamet också…iallafall underlättar det haha 🙂

Det här är andra uppslaget jag gjorde färdigt efter kursen, själva förlossningen kanske jag visar en annan gång. Jag gjorde inte som fröken sa alls då utan gick helt min egen väg….

Det här är mer ett uppslag i Tettiz-style!

Jag har använt en TCW stencil från mina gömmor som jag tror heter cells ifall du skulle vilja kolla om Anna kan ta hem den. Stencilen har några år på nacken så det är inte säkert men det finns många liknande att välja bland här 

Strukturen från stencilen är gjord med light modeling paste och en palettkniv. Jag älskar light för den torkar så snabbt så att jag sedan kunde färgsätta med Nuvo Shimmer Powders.

Jag knackar försiktigt ut pulver i en palett och doppar min våta pensel i pulvret och tillsätter så mycket vatten att nyansen blir bra och målar sedan. Tillsätter mer vatten vid behov, pulvren är oerhört pigmentrika. Fåglarna är färglagda med Primas vattenlösliga oljekritor och citatet har jag helt enkelt skrivit på min skrivare på vanligt kopieringspapper och fäst med matte medium.

I dessa konstiga tider så kanske inte grejerna jag visar här finns i butiken just nu men skicka ett mail till Anna på sånt du saknar och villhöver så kan hon ta hem det om det finns hos leverantören när hon beställer nästa gång. Det kan ju tyvärr vara lite si och så med leveranstider just nu men vi får träna på att ha lite tålamod 🙂

Det här med sällskap när man pysslar var verkligen förlösande! Det kommer fler alster från mig framöver var så säkra!

Kan verkligen rekommendera att börja videopyssla med kompisar nu när man inte kan ses och ska hålla avstånd!

Kolla in våra livesändningar i facebookgruppen, smockfullt med inspo utlovas!

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera