Brilliant Blooms

Till dagens födelsedagskort har jag använt mig av My Favorite Things Brilliant Blooms, som jag har färglagt med alkoholbaserade pennor. Jag har en hel hög med blommor och blad som jag färglade när stämpeln kom, men som mest blivit liggandes i en skål på pysselbordet. Nu kände jag att det kanske var dags att använda det som var kvar och det här blev ett av korten. Hugs har jag stansat ut flera gånger i svart cardstock och limmat ihop för att få lite höjd. Hugsdien kommer från Pink and Main, ett märke som Anna inte har i sitt ordinarie sortiment, men kan beställas genom att mejla henne. Textremsan är en av många på ett stämpelset från Mama Elephant, Birthday Messages, som är väldigt användbart.

Jag monterade först blommor och text direkt på kortbasen, men tyckte att det såg för simpelt ut, så istället skar jag ut den nedre delen av kortet med My Favorite Things Skinny Stripes. En sådan liten detalj gör rätt så mycket för helheten! Nu ligger kortet och väntar på en passande mottagare och det får då kanske lite bling eller skimmer från Nuvo Aqua Shimmer Pens.

I dessa märkliga tider är det svårt att få tag på allt man vill ha i pysselväg, då både fabriker och lager på andra sidan pölen är öppna högst intermittent. Därför kan en hel del saker bli utplockade i butiken, men källor gör gällande att en ny order är på väg hit. Vill man vara helt säker på att få just den där saken du har trånat efter eller att kunna bunkra upp sitt förråd med braatthasaker, kan jag rekommendera att man gör en förbeställning genom att mejla en länk till produkten till anna@pyssloteket.se Det annonseras även i Pysslotekets Facebookgrupp när en order är på g. Där händer också annat skog, som livesändningar och utmaningar. Se till att bli medlem!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera