Be the answer – Art Journal

Hej allihop! Jag vet att ni är många med mig som har hittat skaparglädjen i art journaling. Det här uppslaget fick lite fler pappersprodukter än vanligt, jag skyller på att jag är scrappare i grunden 😉

Uppslaget är preppat med tejp i skarven och ett täckande lager av vitt heavy gesso. Den rosa akrylfärgen har jag hällt ut på sidan och spritt ut med en palettkniv. När färgen torkat stämplade jag med en stämpel från Tim Holtz stämpelset Fragments för att skapa liv i bakgrunden.

Jag valde en Paper Doll från Tim Holtz som fokus för sidan främst för jag älskar att blanda vintage med färgglatt. För att lyfta fram Paper Doll:en har jag satt henne på en Salvaged Tag från Tim Holtz. Sedan tillförde jag Tissue  paper, från både Tim Holtz och Dina Wakley Media, för att skapa lager tillsammans med en Ticket från, ja just det, Tim Holtz.

På fotot ovanför ser ni också de dekorationsdetaljer jag använt: sytråd, en Tiny Clips (jo, Tim Holtz) och små häftklamrar fastsatta i kryss (japp, också Tim Holtz).

Jag har även dekorerat med tre fjärilar/malar. Det är en stämpel från Tim Holtz (!!) stämpelset Entomology. Fjärilarna knyter ihop texten som ni ser är Snarky stickers från Tim Holtz på den högra sidan med Paper Doll:en på den vänstra sidan. Jag valde också att lägga en andra text på högkant i det vänstra hörnet, det är inte Tim Holtz utan Tissue Paper från Dina Wakley Media.

Avslutningsvis har jag använt en Stabilo All pen för att skapa skugga runt mina lager och så har jag också, inte helt oväntat, stänkt svart akrylfärg.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Be the answer – Art Journal

Kommentera