Walking on sunshine

Kommer väl inte som en nyhet att en mina favoriter från det senaste Lawn Fawn-släppet är Car critters. Ihop med min nyfunna kärlek för den interaktiva dien Reveal Wheel så skapade jag följande kort:

Ser inte björnarna ut som de verkligen har låten ”Walking on Sunshine” på full volym på väg till sin stranddag?!! För att skapa scenen så har jag använt mönsterpapper från Lawn Fawn Hello Sunshine Remix 6×6. Stämplarna är också från Lawn Fawn och seten heter; Car critters, Really High Five, Ahoy matey och Bicycle Built for You. Vågorna är gjorda med Stitched Wave Borders och jag har använt Distress Oxide Inks i färgerna Salty Ocean och Mermaid Lagoon för att färga in dem.

När man snurrar på hjulet så ser man hur de olika björnarna diggar, musiknoterna är stämplade runt om på hjulet.

Jag har även ritat dit lite detaljer med en Sakura Gelly Roll penna i vitt.

Inläggsförfattare: Marianne

Marianne
Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera