Landskapsscen med car critters från Lawn Fawn

Hallihallå! Idag har jag två kort att bjuda på där jag använt en av Lawn Fawns nyare stämpelset; car critters. Jag kunde inte stå emot efter att både Marianne och Tettiz visat upp dem i sina livesändningar, dessutom passar de ju bra till sommarens svemesterresa med brorsdöttrarna.

Jag blev ju sugen på Mama Elephants Scene builder-set också och som av en händelse blev det ju ganska perfekt till en scen med en bil åkandes på en landsväg i norra Sverige.

Så till båda korten har jag använt samma saker men olika färger på bilarna, jag vill ju inte orsaka några ledsna miner eller så om de skulle få olika kort.. Hehe

I bakgrunden ser ni alltså Mama Elephants Scene builder och en bakgrund där jag maskat och färgat in med Distress oxide, himlen är någon blandning av vad som fanns i min borste samt tumbled glass och gräset likaså fast jag valde mowed lawn. Har en stark misstanke om att det fanns en del twisted citron kvar sen förra projektet… Jag ritade lite grästuvor med en grön polychromospenna också för att få lite struktur.

Bilvägen har jag ritat och klippt ut från svart cardstock, sedan ritat streck med min vita Uni-ball Signo. Träden, björnarna och bilarna är färglagda med alkoholbaserade markers. Molnet kommer från Avery Elle och solen är jag osäker på men jag har för mig att Lawn Fawn har en liknande. Sist av allt ritade jag lite fler vita streck och använde glossy accents på lyktorna och vindrutan.

 

Vad jag hört så pryder dessa nu ett kylskåp hos två tjejer som är taggade på att åka till landet 🙂

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera