Perfection is overrated – tag

Hej allihop! Är ni ordningssamma pysslare? Var sak på sin plats, och liknade? Jag måste säga att jag normalt är det. Plockar gärna undan efter ett projekt innan jag börjar på nästa. Jag tror att det har något att göra med att jag vill börja om från början och inte skapa samma sak med samma material igen. Men ibland löper även mitt pysselbord amok, som nu:

Jag har inte plockat undan på flera veckor och en massa rester från tidigare lek med min gel press är blandat med material från kortmakeri och de senaste inköpen från Pyssloteket.

Så jag bestämde mig för att använda det som låg framme. Istället för att börja från början utgick jag från diverse rester från tidigare sittningar. Resultatet blev en tag som tog mig max 15 minuter att göra. Lite av ett rekord för en långsam pysslare som mig.

Tagen jag utgick ifrån är från när jag provade Dina Wakleys Gloss spray på min Gel Press. Jag tillförde  färg och mönster med Dina Wakleys stencil Large Fractured Chevrons och Distress Oxide i färgen Evergreen Bough, mest för att det var den färgen som låg framme på bordet.

Jag limmade sedan på collage paper med tryck från Dina Wakley.  Papperscirklarna som var rester från tidigare projekt fick lite Glossy spray i matchande kulörer. Lite färgstänk, konturer och sytråd senare fick tagen en text från Finnabairs Sentiments och en ensam dekoration i form av Machinery Heads från Tim Holtz Ideaology.

Jag måste säga att det var befriande att vara begränsad. Det blir som det blir liksom.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera