Underbara ugglor och snorkiga fraser

Halloj! Idag har jag ett ganska simpelt kort att bjuda på, perfekt när man såhär i semestertider kanske glömmer vilken dag det är och inser att en födelsedag närmar sig med stormsteg.

Jag fick nyss hem Katzelkrafts Les super chouettes och ugglorna är ju bara för underbara. De passar perfekt till hÄnglar & Wings olika snorkiga fraser eller Tim Holtz snarky small talk stickers.

Denna uggla har jag stämplat på Neenah cardstock 110lbs (min personliga favorit att färglägga på med alkoholbaserade markers) med Mementodynan tuxedo black. Texten är stämplad med Versafine Onyx Black och sist stänkte jag lite svart Dylusions ink spray. Kortet är utskuret med en die som liknar MFTs Wonky Stitched Rectangle STAX.

Nu ska jag ut och semestra på balkongen i solen, sen blir det nog fler kort med ugglor och snorkiga texter!

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera