Kalasfina födelsedagsbjörnar

God kväll! Idag tänkte jag dela med mig av två andra kort som jag mer eller mindre kopierat från Pinterest. Korten är i stort sett lika med vissa skillnader i färgval och stämpeln i bakgrunden. Björnen kommer från MFTs set Beary special birthday och texten från Mama Elephants Occasional labels. Cirkeln i bakgrunden har jag gjort med Distress oxides och en cirkelstencil från Darkroom Door, men även MFT har en liknande som heter Circle extraordinaire. Bakom björnarna har jag stämplat en silhouettestämpel i mörkare färg, osäker på var de kommer från men jag har sett fina stämplar från Tim Holtz och MFT. Kan även tänka mig att det finns en och annan från Altenew som skulle fungera lika bra!

 

Båda björnarna är stämplade med samma stämpel men med olika färgläggning ser de väldigt olika ut. Jag faller lätt in i att färglägga mina stämplar likadant så det var kul att få tänka om lite, det ska jag försöka komma ihåg att göra oftare.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

1 reaktion på ”Kalasfina födelsedagsbjörnar

    Profilbild

    Zarah

    (21 augusti, 2020 kl. 07:42)

    Så himla söta! ?

Kommentera