Kortproduktionen går på högvarv

 

Många kort har det blivit under sommarledigheten – jag har spenderat många kvällar (och en del dagar) i pysselhörnan. I detta inlägg blir det en riktig kavalkad av kort, annars hinner jag ju inte med att blogga det jag gör innan det blir en massa nytt! 🙂

 

Enkelt kort med bakgrundsstämpel från My favorite things genom cirkelstencil från Darkroom door, utklippta Lawn Fawn-stämplar från setet Simply celebrate summer och en textstämpel från hÄnglar & Wings set Mer grattis. Motiven på detta och nästa kort är färglagda med markers och vit Poscapenna. Dessutom har jag såklart använt Fineliner för att rita ram runt kortet.

Samma stämpelset (både Lawn Fawn Simply celebrate summer och hÄnglar & Wings Mer grattis) har jag också använt på nästa kort:

Bakgrunden är gjord med Distress inks över Tim Holtz layering stencil Mosaic.

Här har vi en grinig kisse från Katzelkrafts stämpelset Les chats russes – han backas av en distress”remsa” gjord med Post-it notes – XXL, Distress inks, ink blending tool och Tim Holtz layering stencil Crossed. Alltså, jag älskar Katzelkrafts stämplar med griniga/arga/tokiga djur. En annan favorit är dessa ugglor från samma tillverkare: Les Chouettes, som jag har använt på nästa kort:

Guldembossad bakgrund på akvarellpapper – målad med akvarellfärger. Texten kommer från hÄnglar & Wings Snorkigt #3. De är så himla sköna, de här ugglorna – jag älskar dem! Eller – jag älskar ALLA stämplar från Katzelkraft! Ugglorna, katterna och djungeldjuren för att nämna några. Har du några favoriter bland Katzelkrafts stämplar?

Det måste ju inte vara ett motiv på alla kort, såklart, ibland kan det räcka med att göra en färgglad bakgrund och låta fokus ligga på texten – som i detta fallet:

Akvarellfärger i regnbågens färger på akvarellpapper, sedan stämplat med svart dyna – jag gillar Versafine Onyx black och Altenew Obsidian pigment ink. Textstämplarna kommer från hÄnglar & Wings – setet heter Mer grattis.

Med detta färgglada kort lämnar jag er för denna gång och önskar er många mysiga pysselstunder.
Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera