Remember to play – Art tag

Hej allihop! Då var september här och vi har förhoppningsvis några fina sensommardagar framför oss innan hösten sveper in och tar över. Har ni haft en bra pysselsommar? Jag måste erkänna att jag nästan inte har pysslat alls och när det händer sitter jag där och krystar fram något. Som i helgen när jag bestämt mig för att göra ett kort och allt bara gick åt pipsvängen. Ibland blir det inte bra helt enkelt! Men det fanns delar av det jag gjort som jag tyckte var riktigt läckert så istället för att resa på mig och gå började jag om med samma material och fick till en art tag.

Jag bara älskar den här bakgrunden. Det är Dina Wakley Medias Glossy sprays i färgerna Night och Fuchsia. När färgerna torkat stämplade jag på Tim Holtz Faded Type med Hero Arts underbara vita dyna.

Och vad passar bättre på en färgglad bakgrund om inte en av Tim Holtz Paper Doll som fått några Transparent Acetate Wings.

Slutligen en liten påminnelse till mig själv att sluta försöka pressa fram någonting och bara göra det som faller mig in. ”Remember to play”

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera