Välkommen på elvaårskalas!

Jag ska på elvaårskalas nästa lördag och du är faktiskt också bjuden! Det är Pyssloteket som fyller år och i kulisserna pågår nu planeringen för ett hejdundrande digitalt kalas med live-sändningar, demos och en del mer eller mindre tokiga happenings.

Såklart kommer det finnas fina erbjudanden också. Men denna gång begränsas de till att endast gälla i webbutiken, som ett sätt att anpassa till Corona-situationen. Du kan såklart välja att komma förbi butiken för att hämta din beställning precis som vanligt, men tänk då på att visa hänsyn till varandra, hålla avstånd och vänta utanför så det inte blir trångt i butiken.

Hela DT-gänget och Anna är supertaggade. Det är ju ingen jämn födelsedag eller så, men den är speciell. I år är allt lite speciellt. Och det här kalaset kan faktiskt bli något speciellt bra. Om vi gör det tillsammans! Vi syns lördag den 12:e september! Välkommen!!

(Här hittar du vår Facebookgrupp)

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera