Tack för helgens kalas!

Tusen tusen tack till alla som tittat, kommenterat, pysslat och shoppat – vilken helg det har varit!!! (Det är nästa tur att det bara händer en gång per år .) 😉

Har ni inte hunnit med att titta på allt material så kom ihåg att demos och lives finns att titta på typ forever i Facebookgruppen!

I lördags var vi fyra stycken som plockade och packade ordrar som galningar mellan 9-17:30, Anna plus tre slavar. Efter det har det kommit in 80+ ordrar till och nu behöver slavarna sköta sina riktiga jobb, d.v.s. Anna blir ensam med packningen. Ni som la ordrar under söndagen ska nog räkna med lite längre leveranstid än Anna normalt brukar ha. Men den som väntar på nåt gott…

Med tanke på helgens orderingång och den ganska oansenliga butiksytan så skulle det uppskattas om ni som valt ”hämta i butik” kan göra det så snart som möjligt (efter att ni fått bekräftelse på att ordern är plockad, så klart). Likaså ni som har förbeställningar som ligger och inväntar komplettering: det börjar vara lite för fullt för att kunna hantera dem effektivt. Anna kommer bli evigt tacksam om ni hör av er och ber att få dem skicka.

Åter igen – tusen tack för en superrolig helg!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera