För barn i alla åldrar

Idag visar jag ännu ett beställningskort som jag gjorde för ett tag sedan. Önskemålet var ”färggrant och lekfullt” och skulle gå till en blivande 50-åring. Hittills har jag mest använt mig av My Favorite Things stämpelset Birth-yay till barnkort, men tänkte att det nog fungerar även på denna beställning!

Jag började med att färga in bakgrunden med distressdynor och My Favorite Things Card-Sized Confetti Stencil för att skapa en färggrann bakgrund. Efter att ha stämplat djuren med Memento Ink Tuxedo Black och färglagt med alkoholbaserade markers, stansade jag ut dem med matchande die.

Jag tyckte att det blev lite tråkigt med bara konfettibakgrunden, så längst ner passade jag in en bit mösterpapper och en strimma svart cardstock för att bryta av. Djuren är monterade med 3D-kuddar för att få lite höjd och hela panelen är i sin tur monterad på en kortbas i matchande limgrönt. Texten är embossat i svart för lite struktur. Jag avslutade med lite glitter och att fylla i ballongen med Glossy Accents. Den har inte hunnit torka när jag tog fotona (det här med tålamod…), men när det väl torkar, så blir det som ett väldigt glansigt lager och är ett måste på en ballong!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera