Höstfärger med Lawn Fawn

Hösten är helt klart här för att stanna, inte bara med hjälp av Babsans mood board utan även utanför fönstret. Jag tog tillfället i akt och gjorde en bunt med kort med tema höst. Jag har använt mig av stämplar, dies och papper från Lawn Fawn:

Först ut är mitt första kort med Lawn Fawns die Slide on over maze. Man kan använda den både för att göra interaktiva kort eller som här, bara som vägbana mellan höstträden. Jag har använt mig av mönsterpapper från 6×6-blocket Knock on wood och Perfectly Plaid fall. Stämpelseten är Car critters, Tree before and afters, Happy village och Happy happy happy. Känns som björnarna helt enkelt är ute på en härlig biltur för att titta på när löven byter färg. Jag har stämplat med Lawn Fawns Jet black ink (som finns i setet Pottery Studio) och färglagt med alkoholbaserade pennor.

Näst ut är två kort designade på samma sätt med samma papper men med lite olika karaktärer. Pappren kommer från 6×6-blocken Knock on wood och Perfectly Plaid fall. Jag har även använt mig av en Scallop border die. Höstlöven är gjorda med en stencil från Echo Park och distress ink och en mini ink blending tool. Stämplarna är från setet Hay there och är färglagda med vattenbaserade pennor lika Distress markers, som just nu finns på rabatt i butiken.

Kortet är gjort på samma sätt som det ovan förutom att jag använt lite andra karaktärer från setet Hay there. Den där kossan är ju underbar ;).

Sista kortet ut använder sig också av stämplarna från Hay there men med tillägg från Tree before and afters. Jag har också använt mig av papper från 6×6-blocket Fall fling. Perfekt att ha ett litet ”krya-på-dig-kort” i förrådet med tanke på läget. Nedan hälsning är nästan hela skälet till att jag köpte setet från början, helt underbar 🙂

Hoppas ni blivit lite sugna på att skapa kort med stämplar från Lawn Fawn. Lawn Fawn släppte ju precis höstens nyheter och dessa finns i butiken nu. Vilken blev din favorit?

Inläggsförfattare: Marianne

Marianne
Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera