Enkla kort med stansad kant och färglagt motiv

Halloj!

Idag har jag ett par kort där jag använt samma stil men varierat stämpelmotiv, texter och mönstrat papper. Jag har gjort flera liknande kort tidigare, tycker de är enkla och ganska snabba att göra, i alla fall om man råkar ha färdiga motiv liggande. Dessutom kan man variera dem hur mycket man vill och orkar.

Till alla korten har jag använt dies från MFT som heter Scallop basic edges och är en stor favorit hos mig och används flitigt i perioder. Jag gillar att de inte skär ut spikraka kanter utan har någon vinkel eller böj som ger lite mer liv i det hela. Dessutom är kanten fin med både stygn och vågor. Ibland är det enkla ändå finast 🙂

Till det här kortet har jag använt stämplar från Lawn Fawns Keep on swimming och randigt papper från deras paper pack Really rainbow.

Här är en stämpel från Lawn Fawns set Hay there, die Sweet hello från MFT och papper från en äldre BoBunny-kollektion som heter Stay awhile.

Även denna stämpel är från Lawn Fawn och setet heter Screen time. Pappret är från Kaisercrafts Indigo Skies som också är ett par år gammal.

Precis som de övriga korten är stämpeln från Lawn Fawn, setet heter Ahoy, matey och pappret kommer från deras Fall fling paper pack.

Alla motiven är stämplade med Memento tuxedo blackNeenah cardstock och färglagda med alkoholbaserade markers.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera