Moodboardinspirerat kort som gav mersmak

Halloj!

Idag har jag ett kort jag gjort efter inspiration från tettiz fina moodboard helt i mina favoritfärger! Förutom färgskalan och guldglittret så blev jag inspirerad av molnen och stadssilhuetten. Slutresultatet blev en kombination av det!

Bakgrunden är gjord med MFT Rolling clouds-stencil och Distress oxide i olika rosa och lila nyanser. “För långt borta för en” kommer från hÄnglar & wings Vänskap och bokstäverna KRAM har jag stansat ut från svart och guldglittrig cardstock med Lawn Fawns Oliver’s stitched ABC.

Silhuetten kommer från Mama Elephant och heter Cityscape. Jag pillade länge med att fästa guldglittrigt papper bakom de fönster som trillade ur medan jag höll på. Sist av allt satte jag fast två utstansade hjärtan som jag har haft liggandes ett tag. De är stansade ur ett gammalt rosalila folierat papper, troligen med Lawn Fawns äldre die-set Hearts.

Jag måste nog göra lite fler kort i samma stil som detta, finns så många fina färgkombinationer att använda och bokstäverna från Lawn Fawn är underbara!

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera