Tags – när du vill göra ”nåt litet”

Tags är himla trevliga, tycker jag. Det är så lagom att ta fram, eller skära till, en tag när jag är sugen på att göra något, men inte vill göra något i en av mina art journals. På en tag kan jag stämpla, måla, stänka, använda stenciler och modeling paste, rita och skriva – perfekt för att testa nya saker. Idag visar jag tre tags som jag gjort med olika tekniker; bland annat har jag stämplat cirklar med akrylfärg och en tom toarulle, stänkt vit gloss spray och använt en hel del tissue paper för att bygga upp flera lager.

Jag har använt:

Collage/tissue paper – Dina Wakley
Collage paper – Tim Holtz
Soft matte gel – Prima
Vit gesso
Dina Wakley media acrylic paints
Layering stencils – Tim Holtz
Stenciler – Dina Wakley
Gloss sprays – Dina Wakley
vit och svart Poscapenna
Akvarellfärger

Tags kan man så småningom sätta ihop till en tag book – jag har hittat en bra beskrivning med Birgit Koopsen som jag ska testa när jag har tillräckligt många tags.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera